Om våran backstabbare klan

Klanen är inaktiv idag (Så klart) men vi passar ändå på att bjuda dig på Starcraft underhållning från förr :-)

Det gäller att ha kul! -My good Commander!

Starcraft fun

Starcraft.se - en oldSchool klans historia

Starcraft sedan 1999
StarCraft.se är en OldSchool klan som var mest aktiv under perioden 1999-2009 och hade som mest över 200 aktiva medlemmar. Klanen hette tidigare Photon skrivs [Photon] och var känd för att backstaba andra spelare i invecklade koordinerade överrasknings attacker. Ordet Backstab är engelskt ord som betyder bakifrån. D.v.s. sätta kniven bakifrån. Detta spelsätt utvecklade klanen Photon till en extrem rolig och underhållande spelsätt som var omtyckt av klanens medlemmar, och snart var photon klanen kända över hela världen för sitt annorlunda spelstil. Dock avskyvärd hos offren som var i tio tusentals under perioden. Under de åren som backstab klanen var känd har vi lagt ut många roliga skärmbilder på vad folk skrev i det ögonblick som de blev attackerad. Så smånig blev klanens medlemmar äldre och fick egna familjer och Starcraft intresset svalnade betydligt för de flesta. Några av spelarna har dock fortsatt att spela StarCraft 2 men övergett spelsättet Backstab. Några av storspelarna idag har haft en karriär i denna klan. Backstab var extremt roligt och underhållande inte minst på de gränslösa överraskningsattackerna och förnedringarna som klanens spelstil uttryckligen gav utrymme för. Många av offren var så illa berörda att de övervägde självmord. Många av offren var även minderåriga och oftast lånade dator från sin bror eller pappa. Det roligaste som jag minns var när jag [mininuke] och Zeal[hk] körde 2 vs 2 mot andra okända och en av killarna skrev under spelets gång att han skulle krossa oss och mallade sig friskt i spelchatten. Visst det var vi vana att höra och se. Men helt plötsligt under gamet så svarade han inte och blev disconnected. Vi frågade i spel chatten till den andre kille vad som hände? Och han sa att hans bror kom och luggade han stenhårt bakifrån så han trillade av stolen därför att han hade lånat sin brors dator utan lov. Allt för att han skulle hämnas på oss eftersom vi några gånger innan backstabbade han. Den spelaren hade otur verkligen. Inte ens när han riskerade sin kropp och hälsa fick han hämnas på oss. Så här när man ser tillbaka hade vi det fruktansvärt roligt av alla hat meddelanden som dök upp under spelets gång. Vi mötte inte bara medelbra spelare.

Så här såg [Photon] klanens logga ut 1999
StarCraft Photon logga

Ursinniga strider

Ursinniga strider
Vi mötte några gånger väl samspelta, snabba, klipska killar och i dessa games blev naturligtvis även backstab ganska svår konstform att bemästra och utöva. Men vi var helt enkelt för samspelta och kunde föra vårt spel. Jag [mininuke] med templars schocker och zeal med terran blodbad. Jag personligen hade utvecklat en defensiv försvars spel och zeal en offensiv. Jag använde då templars, zealots som stödtrupper vid attack och vi gjorde enorma splashar under spelets gång. Ibland så intensiva och utbredda att man fick stänga av högtalaren för det var sådant oväsen och datorn hade svårt att hänga med i grafik uppdateringen på skärmen i mellan åt. Tanks som blastade, templars som blixtrade ursinnigt på allt och alla. Våg efter våg med trupper mot fiende land. Fram och tillbaka. Maken på ursinne och en sällan skådat intensitet på slagfältet saknar jag. Detta blodbad och slakt på lings, hydras, Carriers. Ja Carriers var min absoluta favorit att blixtra sönder, näst efter hydras. Hehe.

Några av historiska spelare som varit med i klanen Photon / Starcraft.se

Starcraft SCSE
Står i bokstavsordning
[mininuke], [n]scorpion, 2723us-w, Allstar, andrei, andremay, apple663, backslash, Baller_24, Bespon, BigPeste, BinLaden, biOniC, BlakSheep, bLuntTan, carlos, cretzulik, czeapek, D4rkst0rm, danbioffp, danielv23, DARKLORD , demmpa, denispowe, dermanis, destino, dobermann, Draykan, DROID, Duriel_D, Dusha, Eagles , emotion82, EmP, err, fenix, Flame, geticul, gnu, Goliath, Gullig, harkat111, Helix, Hevagoth, HSK, Hyuuga_, jaki, jeyp27, jock, Jonsson, jpy, karianne, KawN, KiWi, knotbeer, l)rkSoul, l3acobr, labrat, Layon, Linde, Lorl)SiN, macuslite, mattias, megaloman, MiLkY, MoArTeA, mrhurtin, mts_3, Mystiica, Night , nothing, NukeTheBasterd, oneasia19, ppedroo, pwnyz, QJT18, r3Nzor, reset, Rio, Roirrawen, Rozzie, Samurai, sanancho, Scorpion, SILKY, smllrsyl , SNAKE63, some, something, Softwar, SoRin, St.ezumo, StiffleR, streaky, superstes, SW, þ, Thebullet, therot, tonymanfu, trikez, Twobear, twsocer09, warrier, weedman, whitey56, Viper, WorroC, Wraith, XiaYu, X-kill, Xtreme, Yuyuyu, ZAE_clan, Zeal, zebanze, Zerglover, Zondau

TiAMO

TiAMO
Fredrik Neij alias TiAMO var en nyckelfigur vid uppstarten av Starcraft.se och programmerade hemsidan med massa fina funktioner. Han var även en av mina lärare på Caran VM data -1999, då jag raskt introducerade han i StarCraft spelet. Det kanske inte blev så mycket av IP teknologi lärandet efter den introduktionen och tacka gud för det. Idag är vi passiva vänner och träffas sällan då han som ni vet är en jagad man av den lömska film och musik branschen. Fredrik Neij och hans kolleger har efterlämnat en underbar och fantastisk möjlighet för oss att få tillgång till hela galaxens arsenal av filmer, Spel, program. Tack vore deras ihärdiga arbete, forskning och kunnandet har de skapat ThePirateBay. En portal för vanliga människor att ladda ner go bitarna. En Stor Fet Cred ska han och hans kolleger ha för detta makalösa arbete!
Följ gärna TPB på deras blogg. Där skriver man det som är intressant och nytt, men ta informationen med nypa salt då det är självklart att andra som vill illa TPB också läser informationen och försöker att sabotera för TPB. Kom ihåg att all öppen informationsutbyte är där för att den har ett syfte. Syfte att förmedla, omskriva, nyansera. Det är med andra ord inget du som läsare ska ta på fullaste allvar. Den rätta informationen är nästa alltid hemlig.

Några hat meddelande som vi fått under vår intensiva backstabba StarCraft perioden.

Starcraft hat meddelande
Starcraft hat meddelande 2
brokensword killed in military action by [n]scorpion
brokensword killed in military action by [n]scorpion

mrRhino also crushed and frustrated
mrRhino also crushed and frustrated
mige[TAEP] crushed and destroyed. As usually they hate [mininuke]
mige[TAEP] crushed and destroyed. As usually they hate [mininuke].
Look what zeal(hk) says about how he rank soldiers
Look what zeal(hk) says about how he rank soldiers. lol. Vidarovskij is a friend to us, but completly NooBish. Playing with him almost gaurante a loss for you. Still he is nice friend.
mega_killer är inte glad alls lol
mega_killer är inte glad alls lol
mega_killer backstabbad och förnedrad
mega_killer backstabbad och förnedrad. Aldrig har jag skådat nån som är så arg och besviken. Mega_killer blev bs:ad av [mininuke] som antog newbie_boy namnet.
[mininuke] is psyhco
[mininuke] is psyhco 2
again memorken says [mininuke] is psyhco. Why? Becuse comp has taken his live, not me.
plz. backstabed of [mininuke]
plz. backstabed of [mininuke]. Guys are alwas surpriseing.
crOat was backstab of [mininuke]
The crOat was backstab of [mininuke], and he love mininuke to...
Championkiller want just say i love u
Championkiller want just say i love u.
Lord of shadow was a little surprise
Lord of shadow was a little surprise and says why?
Cyberninja says some words
Cyberninja says some words 2
Cyberninja says some words.
Pot_smoker angry
Pot_smoker angry?? becuse he was crushed!
spel som [n]scorpion spelar
Ja, alla game som [n]scorpion spelar är kanske inte 110 % bra men men
alla älskar ju inte [n]scorpion
ja, alla älskar ju inte [n]scorpion
Här ber alla [mininuke] att lämna Starcraft swe-1 kanalen
Här ber alla [mininuke] att lämna StarCraft swe-1 kanalen. Av någon anledning :-)
command centras
Ja tillverkar man inte units , ja då kan man tillverka command centras
Suicide fick sin första loss
Suicide fick sin första loss hehe.
skalbagge gillar också [mininuke]
skalbagge gillar också [mininuke]
Starcraft hat meddelande 3
Starcraft hat meddelande 4
Starcraft hat meddelande 5